Zo werkt het:

Vanuit het KdG Student Career Center worden een resem ‘ruwe diamanten’ gedraft voor dit initiatief. Die diamanten zijn afkomstig uit de laatste jaren en banaba’s van verschillende studierichtingen. Onderverdeeld in groepjes van 2 tot 5 personen - afhankelijk van de opdracht - storten zij zich extra gemotiveerd op dit zeer praktische eindproject.

What’s in it for them?

Dat behoeft weinig betoog: de meest realistische consultancy-ervaring die ze zich kunnen toewensen, verloning inclusief.

What’s in it for you as a company?

Inzichten & bevindingen, zoals dat bij elk ander consultingbureau het geval is. Voor een veel democratischere prijs weliswaar. En de kwaliteit? Wij maken ons sterk dat de laatstejaars-MVP’s die we uitkiezen, minstens dezelfde waarde aan de dag kunnen brengen als de juniors van grote boîtes. In veel gevallen schelen ze immers slechts een semester. Kortom: afgezien van het ontbrekende gerenommeerde logo onderaan de afsluitende PowerPoint-presentatie bieden we met onze Jonge Consultalenten een marktconforme consultancy experience aan. Het ontbreken van datzelfde logo onderaan de factuur zal daarbij het enige voelbare verschil geven. Ten slotte brengt een deelname aan dit project je als bedrijf nauw in contact met die talent pool waar we het eerder over hadden. Interessant vanuit rekruteringsstandpunt, al kan je voor dat luik natuurlijk ook zonder consultingopdracht bij ons terecht.