Hoe Deltaworx samen met Dishy bijdraagt aan duurzaamheid op festivals

Heb je ooit gehoord van een bedrijf dat herbruikbare festivalbekers binnen 72 uur schoonmaakt? Wel, bij Dishy hebben ze daar hun roeping van gemaakt. Dishy zet in op duurzaamheid, en dat is een soort partner waar wij graag het verhaal van delen!

Enkele weken geleden kregen we een aanvraag van Sven Naesen, zaakvoerder van Dishy, in onze mailbox. De eerste levering aan te wassen bekers kwam vroeger dan verwacht. Daarom was hij dringend op zoek naar een studententeam. Slechts één week later stuurden we onze eerste ploeg van vijf enthousiaste studenten. Ze waren klaar om de handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan het duurzame doel van Dishy. 

Onze verantwoordelijke voor het project, Daiana, had het genoegen om langs te gaan bij onze studenten op de werkvloer. Hier kreeg ze de kans om met Sven de samenwerking te bespreken. Tijdens de ontmoeting hadden ze het over de visie van Dishy op duurzaamheid en hun streven naar een groenere evenementenindustrie.

Sven, zaakvoerder van Dishy, was uiterst tevreden over de  studenten en hun inzet. Hij benadrukte: “Ik ben zeer onder de indruk van de toewijding en prestaties van de studenten van Deltaworx. Ze hebben ons geholpen om Dishy snel operationeel te krijgen, hun inzet heeft een positieve impact gehad op ons bedrijf. Deltaworx heeft ons snelle en efficiënte ondersteuning geboden.”

Wat Dishy zo uniek maakt, is hun vermogen om herbruikbare bekers snel en efficiënt schoon te maken, waardoor ze op een duurzame manier kunnen worden hergebruikt. Dit draagt niet alleen bij aan het verminderen van afval op festivals, maar ook aan het creëren van bewustzijn over duurzaamheid bij festivalgangers.

Onze studenten nemen vol enthousiasme deel aan het Dishy-project. Ze zorgen ervoor dat de bekers op tijd en grondig worden gereinigd. Zodat jij op het volgende festival weer zorgeloos van je pintje kan drinken.

We kijken uit naar de verdere samenwerkingen met Dishy en andere bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid. Samen kunnen we de wereld een stukje groener maken!