Life is short, work somewhere awesome!

Je kent Deltaworx als je vaste partner in crime voor studentenjobs in jouw regio, maar wist je dat wij daarnaast ook intern plaats hebben voor jonge talenten zoals jij?

Yes, you! Ben je in het midden van je studie en op zoek naar een stageplaats waar je meer moet doen dan alleen koffiezetten en het reilen en zeilen van de printer ontdekken? Neem jezelf een cappuccino ☕️ en brainstorm, leer en groei samen met ons tijdens de meest cruciale weken van je studie carrière. Een stage inhoud op maat van de verwachtingen van je school is altijd bespreekbaar – ook op dat vlak zijn wij flexibel!

Bijna afgestudeerd en dus bijna klaar met Deltaworx? Didn’t think so…

We zijn er ons van bewust dat je als om-de-hoek afgestudeerde waarschijnlijk overspoeld wordt met vacatures, selectieprocedures, opdringerige recruiters en meerdere afwijzingen. Dus waarom niet in een vertrouwde omgeving blijven? That’s right, ons groeiplan faciliteert meerdere plekjes in ons intern team, waar jij als Young Potential binnenkort deel van kan uitmaken.🚀

Young Potential is bij ons geen hol woord: Deltaworx is opgericht door en triomfeert de dag van vandaag nog steeds door onze jonge, frisse en enthousiaste mensen. Bij ons is “age just a number on a pasport” en geloven wij in het kunnen van gemotiveerde individuen.

Stuur snel een mailtje naar jointhefamily@deltaworx.eu om samen met onze interne recruiter Dien de mogelijkheden te bespreken!

The Delta Family