Student Testimonial – Nelson

You win some, you lose some…

Jammer genoeg hebben we dit semester afscheid moeten nemen van één van onze hardwerkende studenten. Ze worden groot en studeren af, maar de impact die sommigen hebben op Deltaworx is groot. Nelson zijn verhaal is eentje voor the books en daarom verdient hij een eeuwig plekje op onze wall of fame.

Twee jaar, 135 contracten en 43 klanten later. Nelson kwam aankloppen tijdens hartje lockdown in juni 2020. Zijn flexibiliteit, reisbereidheid en eeuwige good vibes waren bij start een grote meerwaarde voor onze studentenpoule van Antwerpen.

Als logistiek profiel dat nog nooit in de horeca had gewerkt, heeft hij naar eigen zeggen zijn “angst” overwonnen en meegedraaid in de hipste resto’s en op de mooiste feesten: allemaal voor klanten die hem na afloop steeds terugvroegen. Net op de valreep van zijn carrière bij ons, heeft hij leren skiën én kon hij geld verdienen op een epic reis waar hij werd gekozen als deltacrew.

De leuke collega’s met “warme harten” (studenten en intern team) maakten dat Deltaworx voor hem een tweede thuis was… maar Nelson weet dat onze deur voor hem altijd open staat!