Student Testimonial – Senne B.

Over een vaste waarde in onze Antwerpse poule gesproken… Senne is als één van de eerste “corona studenten” ingestroomd in april 2020 en sindsdien nog steeds flexibel aan de slag – in verschillende sectoren, op meerdere locaties en voor verscheidene klanten.

In tijden van thuiswerk en telefonische interviews in plaats van persoonlijk contact, is het moeilijker om banden te creëren met onze Deltaworkers. Dit hield Senne niet tegen om zich 100% in te zetten voor Deltaworx en deltication te tonen overal waar hij komt. Senne uitsturen naar onze klanten (zowel oude klanten als nieuwe samenwerkingen) is altijd een succes. Benieuwd naar zijn kant van het verhaal? Lees dan hier zijn testimonial over zijn ervaring bij Deltaworx!

Het is vooral zo gemakkelijk en aangenaam dat je zelf kan kiezen waar (rekening houdend met het aanbod) en wanneer je kan werken. Zo kan je de jobs via Delta perfect combineren met je studies. De communicatie tussen de studenten en het personeel verloopt heel vlot ze hebben praktisch elke dag nog wel jobs ter beschikking. De mooie verloning is uiteraard ook goed meegenomen!

Zelf heb ik reeds in een fabriek gewerkt, heb ik al wat administratief werk verricht, alsook in een Call Center ondersteund. Daarnaast heb ik een aantal keer een logistieke taken vervult. Ik heb ook eens als steward gewerkt en één keer als afwasser. Wat ik het meeste voor Delta heb gedaan is werken in de retail: rekken aanvullen, kassawerk,…

Waarom Deltaworx? Het is een interimkantoor dat uitsluitend werkt met studenten en deze hoog in het vaandel draagt. Ze zorgen voor een grote verscheidenheid jobs (voor ieder wat wils), die goed verdienen en mooi op je CV staan!