Student Testimonal – Ardore

Eén van onze klanten heeft de meerwaarde van het werken met studenten goed begrepen: wanneer je ze inzet op een plaats waar ze, volgens hun studies of interesses, een verschil kunnen maken, doen ze dit ook écht. Kitchen aid, sociale media expert, boekhouding support of pizza koerier met één gemeenschappelijke deler: Deltaworker.

David verzorgt de sociale media van Ardore door het mee helpen opzetten van nieuwe advertenties, campagnes en giveaways. Door zijn studie grafische en digitale media heeft hij de nodige expertise opgebouwd, die hij bij deze studentenjob verder kan ontwikkelen. Zijn ervaring met een studiegerelateerde studentenjob?
Het is sowieso interessant voor studenten om een studentenjob uit te oefenen die past in hun studierichting, zo kunnen ze alleen maar ervaring opdoen in hun toekomstige sector”.

Als student KMO-management, ondersteunt Mats de boekhoudafdeling van Ardore. Hij houdt zich voornamelijk bezig met facturen en kwartaalafrekeningen. De aangename werksfeer bij de klant is niet de enige reden waarom hij deze job graag doet:
“Het grootste pluspunt natuurlijk is dat ik elke middag mag genieten van een overheerlijke pizza! Daarnaast ben ik Deltaworx dan ook zeer dankbaar voor de opportuniteit die ze mij hebben aangeboden. Het is fijn om te werken met Deltaworx omdat zij een zeer duidelijke communicatiestrategie hanteren. Ik ben dus een gelukkige jobstudent die zeer dankbaar is voor deze kans om veel bij te leren bij Ardore!”

Yousra, Joke en Max steken hun handen liever uit de mouwen. De meisjes helpen de klant in de keuken met het maken van de pizza’s en Max verzorgt de pizza delivery. Alledrie geven ze de gezellige sfeer van het team aan, waardoor de tijd vliegt en ze een centje kunnen bijverdienen op een toffe manier.

Wil jij ook gematcht worden met een vacature die op je lijf staat geschreven? Keep an eye on our socials!