There’s a new kid in town – Deltasearch

De Deltaworx Group is reeds 10 jaar een vaste waarde in de uitzendsector. Daar waar de focus tot nu toe enkel lag bij kwalitatief, goed opgeleid en flexibel inzetbaar studentenpersoneel, stellen we je vandaag graag Deltasearch voor. Deltasearch bevindt zich volledig aan de andere kant van het rekruteringsspectrum, wat voor de uiting van een paar nieuwe karakteristieken heeft gezorgd: een grondige knowhow van de dynamische IT-markt, een hoog carrièrecoach-gehalte en een straffe business development-radar.

To IT or not to IT
Geen enkele sector heeft zo veel impact op onze digitale maatschappij als IT. Die impact gaat met de jaren alleen maar groter worden, maar is vandaag zeker al voelbaar. En ook vandaag al horen we verhalen over rekruteringsmoeilijkheden. Langs twee kanten, trouwens: werkgevers die geen vakmensen vinden en werknemers die maar blijven jobhoppen. Aan de basis van die moeilijkheden ligt in veel gevallen een gebrek aan knowhow over wat IT – en de specifieke functies binnen IT – inhouden. Daar wil Deltasearch een toekomstgerichte oplossing voor bieden…à la Delta. Onze doorgedreven specialisaties en jarenlange expertise garanderen namelijk een goed onderbouwde benadering en afhandeling van het aanwervingstraject. Op die manier creëren we voor alle betrokken partijen prachtige job-portuniteiten met veel toegevoegde waarde.

ITeam
Team Deltasearch wordt geleid door twee Staffing Seniors: Martijn Brinkhorst & Jeroen Poels. Bij beide zaakvoerders stroomt het rekruteringsbloed ontegensprekelijk door de aders. Waar de talrijke wapenfeiten van Jeroen zich meer op het gebied van tijdelijke uitzendkrachten en Young Professionals situeren, verdiende Martijn meerdere strepen in de internationale wandelgangen. Hun common ground vonden ze in de jobmarkt van morgen, die ze met hun kenmerkende persoonlijke aanpak en professionaliteit helpen vormgeven. Volg het verhaal van Deltasearch op de splinternieuwe website of via de verschillende Social Media kanalen.

Wil je graag deel uitmaken van dit team? Bekijk nu onze vacatures!