Student Testimonial – Hadewig

Sales Developer

Onze Deltaworx Ambassador Hadewig is zowel persoonlijk als professioneel gegroeid door haar carrière bij Deltaworx. Wat ze daarover te vertellen heeft, lees je hieronder:

Ik werk ondertussen al iets langer dan 4,5 jaar bij Deltaworx: sinds augustus 2016. Ik ben daarnaast sinds mei 2019 Deltaworx Ambassador geworden. Ik heb mij altijd volledig thuis gevoeld bij Deltaworx, grotendeels vanwege de jonge mindset van het bedrijf. Het feit dat ik nog altijd bij Deltaworx ben, is écht omdat het meer is geworden dan een job, maar een gevoel van familie.

Ik werk qua jobs het liefste in restaurants. Het afgelopen jaar viel in dat opzicht dus enorm tegen. Gelukkig had ik in de zomer toch nog eventjes de mogelijkheid om alsnog in een restaurant in Boom te werken via Deltaworx.

Voor dit jaar was ik op zoek om een meer studiegerelateerde job te doen, vanwege corona langs de ene kant, maar ook omdat ik natuurlijk dichter en dichter bij afstuderen kom. Ik heb voor meerdere talent-based jobs die Deltaworx in de aanbieding had gesolliciteerd, maar toen Deltaworx op zoek was voor iemand voor sales calls te doen bij Goboony, wist ik meteen dat dit de job zou zijn voor mij. Het bedrijf is een soort Airbnb-platform, maar dan voor mobilhomes & campervans. Al sinds mijn tienerjaren droom ik van ooit zelf een busje om te bouwen, dus dat was een eerste reden waarom ik doodgraag deze job wilde. Daarbij paste de job omschrijving ook heel goed bij mij als persoon en binnen mijn opleiding. Ik heb Deltaworx laten zien dat ik enorm gemotiveerd was, maar tegelijk ben ik trouw aan mezelf gebleven omtrent wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik wil in een job. Goboony voldeed voor mij aan alle criteria: iets wat ik nooit gedacht had dat ik zou vinden in een studentenjob. Gelukkig voor mij was het gevoel wederzijds!

Voor Goboony doe ik voornamelijk sales calls. Meer specifiek houdt dit in dat ik mensen die aangeven geïnteresseerd te zijn om een eigen campervan of mobilhome te verhuren moet opbellen en vragen of ze een update kunnen geven over die verhuurplannen, of ze nog vragen hebben of andere zaken waar ik ze bij kan helpen. Het leukste aan de job zelf vind ik het contact met mensen. Eerst had ik schrik dat mensen een verkoper aan de telefoon niet zouden verwelkomen, maar dat valt supergoed mee!

Daarbij vind ik het bedrijf zelf ook superleuk en de company culture die er aanwezig is. Net zoals bij Deltaworx hangt er een hele jonge sfeer, het is natuurlijk ook nog niet zo’n oud bedrijf. Daarnaast spreekt de manier van werken me heel erg aan. Ik mag namelijk mijn uren en werkplaats volledig zelf kiezen, want alles gebeurt online. Vanaf reizen terug mogelijk is, zou ik bij wijze van spreken het digital nomad-leven kunnen leiden, iets dat me ook enorm aanspreekt naar de toekomst toe. Het enige wat ik nodig heb is een internetverbinding!

Beslissen om bij Deltaworx te gaan werken is voor mij een heel bepalende stap geweest in mijn leven. Vanaf ik meer de jobs deed die ik écht leuk vond, kan je jezelf ook meer bezig houden met de mede-delta’s beter leren kennen en een band op te bouwen. Met Deltaworx Ambassador worden en nu Goboony kan ik heel duidelijk zien hoe sterk ik gegroeid ben met en door Deltaworx over deze periode van 4,5 jaar. It’s safe to say dat als ik de keuze om voor Deltaworx te werken niet had gemaakt, dan had ik persoonlijk en professioneel nooit gestaan waar ik nu sta.

Love,
Hadewig