Student Testimonial – Esmee

Benieuwd naar hoe het is om een stagiair(e) te zijn bij Deltaworx? Lees hier het verhaal over Esmee haar afstudeerstage:

De voorbije 8 weken maakte ik deel uit van de Deltaworx family. Ik ondersteunde de planning, werkte mee aan verschillende projecten,… Deze stage sloot dan ook perfect aan bij mijn studie HR for Business en mijn interesseveld.

Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn twee kernwoorden die steeds aanwezig waren. Ik werd meteen opgenomen in het team en voelde me er echt thuis. Een uitdaging voor mezelf tijdens deze stage was telefoneren. Waar ik eerst apart ging zitten en super zenuwachtig was, merkte ik na 8 weken al een hele verandering. Mede dankzij de vrijheid die ik hier vanaf dag één in kreeg en de bevestiging van mijn collega’s.

Er is één project dat mij de laatste twee maanden nauw aan het hart is komen liggen. De opstart van de nieuwe Albert Heijn in Ninove maakte ik mee van A tot Z en ik zal de communicatie met deze studenten erg missen!

Aan een student die op zoek is naar een stageplaats, zou ik Deltaworx zeker aanraden. Je komt er terecht in een jong en tof team, wat perfect is voor een eerste kennismaking met het werkveld. Daarnaast is de communicatie die je met studenten hebt, zeer toegankelijk. Voorwaarde voor deze stage is dat je begaan bent met de uitzendwereld en dat je openstaat voor sporadische dresscodes 😉 Zit dat goed? Neem dan post-corona zeker eens een bezoekje aan het kantoor in Antwerpen!”

Esmee haar frisse blik, enthousiasme en werklust was een grote meerwaarde voor ons team en we hadden niet zonder gekund in deze drukke periode. Bedankt voor alles, Esmee! The (HR)world is at your feet!