Student Testimonial – Sophia

Social Media & Communication Support

Onze student Sophia is in februari opgestart in een studiegerelateerde studentenjob bij één van onze klanten. Hieronder lees je haar verhaal.

Wat studeer je juist en wat houdt je job bij Deltaworx in?
Ik studeer Grafische & Digitale Media – Crossmedia Ontwerp. Via Deltaworx ondersteun ik een bedrijf bij hun sociale media. Mijn voornaamste taken zijn het verzorgen van content-gerelateerde Facebook posts en het bijwerken van hun website. Zo voeg ik producten toe, schrijf ik tekstjes, vertaal ik de elementen, etc. Concreet leer ik voornamelijk content en illustraties te matchen en kan ik mijn skills in de programma’s Illustrator en Shopware uitoefenen en bijschaven. Daarnaast is dit mijn eerste studiegerelateerde werkervaring wat al een meerwaarde op zich is.

Waarom wilde je graag een studiegerelateerde studentenjob uitoefenen?
Ik stelde studentenjobs altijd uit of vond ze na verloop van tijd steeds te eentonig omdat dit meestal dingen waren die niet meteen in mijn interessegebied lagen. Ik zocht al lange tijd naar iets dat aan grafisch design gekoppeld kon worden, maar de zoektocht was nooit succesvol, tot nu met de hulp van Deltaworx!

Hoe verliep het onboarding process bij Deltaworx voor jou?
Zeer vlot! Ik werd opgebeld met de vraag of ik interesse had en de dag nadien kon ik meteen op gesprek met de klant samen met Deltaworx. Na een vlotte kennismaking kon ik de dag nadien meteen opstarten. Mijn ervaring is dus zeer positief: ze zijn erg betrokken en zetten jou duidelijk op de eerste plaats. Ik word sindsdien ook steeds goed opgevolgd wat zeer fijn is.

Kriebelt het bij jou ook om een studentenjob uit te oefenen in het kader van je studie? Houd dan zeker onze vacatures in de gaten!