Klaar om te helpen daar waar er handen te kort zijn

We leven in bizarre tijden. Zaken die heel ons leven vanzelfsprekend waren, worden opeens ondenkbaar. Corona vraagt veel van ons en we worden verplicht onze bedrijfsvoering in vraag te stellen, een globale aanpassing van onze levensstijl en gewoonten dringt zich op. Er worden extra veiligheidsmaatregelen genomen bij het winkelen, veel mensen moeten hun werk van thuis uit bolgewerkt krijgen en onze studenten worden geacht op een nieuwe manier leerstof te verwerken.

Social distancing is ongetwijfeld de nieuwste trend. Al moeten we toegeven dat voor een bedrijf zoals Deltaworx, waar onze mensen steeds centraal staan, dit volledig in draaft tegen onze cultuur. Wij willen het dan ook “physical – distancing” noemen.

Onze studenten hebben hun huidige studentenjob in de horeca- of evenementen sector zien sneuvelen, maar ze zijn vastberaden dat ze niet bij de pakken willen blijven zitten. Zich inzetten voor het maatschappelijk belang en daarnaast hun spaarpot nog steeds gevuld zien te krijgen, is een fenomeen dat we bij Deltaworx hebben mogen waarnemen. Studenten zijn enthousiast om naast hun atypisch lessenrooster ook de sectoren die zich praktische anders moeten organiseren, te ondersteunen waar ze kunnen.

Onze studenten worden de laatste weken dan ook polyvalent ingezet in de retail. Met andere woorden: daar waar er handen te kort zijn, bieden zij met plezier die van hen aan.
Rekken aanvullen en stock organiseren, zorgen dat de winkels en winkelkarretjes proper en ontsmet blijven of zelf als steward de mensen aan de ingang begeleiden voor de aanvang van hun shop-ervaring.

Ben jij als handelszaak momenteel in nood van deze flexibele helpende handen? Of mag je binnenkort heropenen en zouden studenten met de nodige werklust jouw logistieke plannen en de Corona maatregelen kunnen helpen ondersteunen?

Contacteer Deltaworx, we’ve got you covered!

info@deltaworx.eu
+3233034239