Op zoek naar extra medewerkers door de coronacrisis?

Bij Deltaworx doen wij onze uiterste best om onze flexibele werkkrachten daar in te zetten waar ze het hardst nodig zijn.

De horeca- en evenementensector doen traditioneel het vaakst beroep op onze jobstudenten, maar die annuleerden de voorbije weken noodgedwongen één voor één.

Toch dreigt er in heel wat andere sectoren een personeelstekort ten gevolge van de coronacrisis. Bedrijven in onder andere sectoren zoals transport, logistiek, distributie, land- en tuinbouw hebben nood aan extra medewerkers. Dit niet alleen om de extra drukte op te vangen, maar daarnaast zitten ook heel wat medewerkers intussen ziek thuis.

Jobstudenten zijn een goede manier om dit tekort aan personeel op te vangen. De komende drie weken zijn alle lessen opgeschort of vervangen door digitale alternatieven. Voor studenten geeft dit meer ruimte om hun dagbesteding zelf in te vullen. Deze tijd nuttig besteden door hun steentje bij te dragen is dan vaak een beter alternatief dan hem alleen thuis of op kot door te brengen. We merken dat er veel studenten zeer gedreven zijn om te helpen.

We verplichten geen enkele jobstudent om te werken. Wie zich niet goed voelt, moet van ons uiteraard ‘in zijn kot’ blijven. Wanneer het mogelijk is om een studentenjob van thuis uit te doen, vragen we aan onze klanten om dat toe te staan. De gezondheid van ons allemaal is prioritair en daar dragen we allemaal onze verantwoordelijkheid in.

Bent u op zoek naar tijdelijke werkkrachten?
Wij helpen u om operationeel te blijven. In vele gevallen kunnen onze studenten morgen al voor u paraat staan!

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier of via mail info@deltaworx.eu of telefoon +3233034239.