Waarom kiezen voor Deltaworx – Talent Based?

Door onze keuze om ons als uitzendkantoor enkel en alleen te focussen op studenten en net afgestudeerden gebruiken we deze gewonnen tijd om volop te investeren in onze waardevolle ‘Human Resources’. We zijn ervan overtuigd dat elke student zijn/haar eigen (meestal opleidingsgerelateerde) talenten heeft die tijdens de studies benut kunnen worden. Waarom wachten tot de onbetaalde stage van je opleiding als je ook via Deltaworx Talent Based studierelevante ervaring kan opdoen om zo tegen een competitieve verloning je CV te boosten? Hieronder even 4 voordelen op een rij:

1.     Benut je talenten

Ondernemingen die mee zijn met hun tijd, zijn er zich bewust van dat studenten zelfs tijdens hun opleiding al van grote meerwaarde kunnen zijn. Met je hogere studies en gezonde interesse in je vakgebied ben je onder andere op de hoogte van de nieuwste technieken, ideeën en methodieken. Samen met een jonge en creatieve geest kan je bedrijven ondersteunen en om zowel hen als jezelf tot nieuwe inzichten te brengen. Een samenwerking die niet alleen ondernemingen naar een hoger niveau tilt, maar ook jezelf!

2.     Doe studierelevante ervaring op

Als je je ogen eens door enkele vacatures laat glijden valt het je waarschijnlijk op dat ‘ervaring’ veelal komt opduiken bij de vereisten. Voor net afgestudeerde studenten is dit natuurlijk een discriminerend valluik. Daarom werken we samen met bedrijven die zich vooral focussen op opleidingsgraad en de wil van studenten om bij te leren. Deze bedrijven zijn daarnaast op zoek naar één of meerdere specifieke profielen voor een bepaalde periode om op een structurele of projectmatige basis aan het werk te gaan.

3.     Vergroot je professionele netwerk

Naast deze immens waardevolle ervaringen en CV-boost breid je eveneens je netwerk uit. Voor de breedte van je netwerk geldt net hetzelfde als voor je loonfiche, hoe meer hoe beter. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de vacatures wordt ingevuld door mensen via netwerken. Werk je momenteel je laatste jaar af en is de werkgever erg te spreken over je voordien geleverde werk? Niets dat hen tegen houdt om jou een interessant aanbod te doen voor een startersjob!

4.     Groei, op jouw tempo

Academische roosters kunnen zich gedurende het jaar nogal volatiel gedragen. Gelukkig zijn bedrijven zich hier ook van bewust en stellen ze zichzelf eveneens flexibel op. Gemiddeld gaan studenten via Deltaworx Talent Based 8 uur per week aan het werk. Heb je een korte vakantie of een blokweek gepland? Geen probleem, dan hervatten we het werk de week erna! Zijn er enkele lessen weggevallen tijdens de week en heb je dus meer tijd om te werken? Misschien is het mogelijk om een extra werkdag in te plannen die week! Je bepaalt dus steeds zelf je tempo in samenspraak met de klant.

Naast deze voordelen biedt Deltaworx ook regelmatig CV-coaching sessions aan en sollicitatietrainingen om je doorstroom naar een eerste job die op jouw lijf geschreven is zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wil je graag nog meer info of ben je nu al overtuigd om met een studierelevante studentenjob je studentencarrière een kickstart te geven? Onze Talent Consultant Frederik helpt je graag verder!

Questions?

Deltaworx Logo
Frederik De Brouwer
Talent Consultant
+32 3 303 42 31
frederik@deltaworx.eu

Of via onderstaand formulier