3 redenen om te kiezen voor Deltaworx – Talent Based

Ben je nog op zoek naar tijdelijke en betaalbare ondersteuning door een gekwalificeerde student of zoek je de crème de la crème onder de young potentials die de arbeidsmarkt binnenkort bestormt? Met Deltaworx – Talent Based hebben we de perfecte oplossing om die zoektocht snel tot een goed einde te brengen. Met studenten en young potentials uit sectoren zoals Ingenieurswetenschappen, Communicatie & Marketing, Economie & Business Management, IT & Design… is de kans klein dat we het juiste profiel niet hebben binnen ons netwerk. Nog niet overtuigd? Volgende 3 argumenten brengen je ongetwijfeld op andere gedachten.

1.    Wees de strijd om talent te slim af

Studenten worden al vanop de schoolbanken bestookt door recruiters en vinden veelal zo hun weg naar de arbeidsmarkt. Een onderneming die te laat start met de zoektocht naar nieuwe ‘olie’ om de motor draaiende te houden moet dus bij de pinken zijn om de talentenboot niet te missen. In contact komen met zorgvuldig geselecteerde studenten in volle opleiding biedt hier de perfecte oplossing voor. Is de samenwerking met de student(en) een match en is er nadien een geschikte open vacature binnen de onderneming? Die is bij deze ingevuld!

2.    Voordelige ondersteuning door een gekwalificeerde student

Op zoek naar een (Digital) Marketeer, Front-/Backend Developer, Grafische Designer, Boekhouder, Handelsingenieur in de laatste fase van hun opleiding? We’ve got you covered! Daarbij komt dat de versoepelde wetgeving omtrent studentenwerk ervoor gezorgd heeft dat studenten per kalenderjaar 475 uren kunnen presteren aan een tarief dat voordelig is voor hen, en dus ook voor jou. 475 uren die gepresteerd worden door een student die zijn theorie- en praktijkkennis wil gebruiken om zijn/haar CV een boost te geven en professionele netwerk uit te breiden.

3.    Flexibel plannen volgens eigen noden

Afhankelijk van de workload en jobinhoud wordt in samenspraak met onze consultant bekeken wat de vereiste opleidingsgraad is. Inplannen van een student kan zowel op structurele- (workload gelijkmatig verdeeld over het jaar) als projectmatige (hogere piek workload verdeeld over enkele weken/maanden) basis. De academische rooster van studenten geeft hen voldoende ruimte om een perfecte balans te vinden tussen hun opleiding, werk en vrijetijdsbestedingen. Daarnaast zorgt onze consultant er steeds voor dat een match niet alleen gebeurt op basis van hard skills maar ook op vlak van affiniteit met de bedrijfscultuur.

Helemaal blijven lezen tot hier? Dan is de interesse ongetwijfeld zodanig gegroeid tot op het punt dat je je graag verder wil informeren. Dit kan steeds vrijblijvend via telefoon of mail bij onze Talent Consultant Frederik:

Vragen of interesse?

Frederik De Brouwer
+32 3 303 42 31
frederik@deltaworx.eu

Of via onderstaand formulier