Deltaworx – Talent based

Studierelevante jobs

Misschien is het je al opgevallen maar Deltaworx is momenteel volop bezig z’n horizon te verbreden. Naast de good old Horeca/Hospitality jobs bieden we sinds kort ook jobs aan waarvoor je meer moet kunnen dan enkel jongleren met flessen champagne en een plateau met volle glazen. Deze TALENT BASED jobs vereisen meer specifieke skills zoals kennis van (Digital) Marketing, optimaliseren van processen binnen een bedrijf, Architectuur, Communicatiemanagement, Webdesign, App Development… en noem maar op.  

Waarom verbreden we onze horizon?   I’ll tell you why…

  1. BENUT JE TALENTEN
    Bedrijven in zo goed als elke sector zijn er zich bewust van dat studenten meer kunnen dan enkel fysieke arbeid uitvoeren en simpele bevelen opvolgen. Tijdens je opleiding vergaar je heel wat kennis die in combinatie met je nog jonge en creatieve geest ook voor bedrijven heel nuttig kan zijn. Maar niet alleen nuttig voor hen, ook nuttig voor jou
  2. DOE RELEVANTE ERVARING OP
    Als je je ogen eens door enkele vacatures laat glijden valt het je waarschijnlijk op dat ‘ervaring’ veelal komt opduiken bij de vereisten. Voor net afgestudeerde studenten is dit natuurlijk een discriminerend valluik. Daarom werken we sinds kort samen met bedrijven die op zoek zijn naar studenten met een specifiek profiel voor een bepaalde periode (weken, maanden…) Jobzekerheid dus gedurende een langere periode in een werkveld waar je je als een vis in het water voelt!
  3. VERGROOT JE NETWERK
    Naast deze immens waardevolle ervaringen en CV-boost breid je eveneens je netwerk uit. Voor de breedte van je netwerk geldt net hetzelfde als voor je loonfiche, hoe meer hoe beter. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de vacatures wordt ingevuld door mensen via netwerken. Werk je momenteel je laatste jaar af en is de werkgever erg te spreken over je voordien geleverde werk? Niets die hen tegen houdt om bij ons navraag te doen of je te vinden bent voor een vaste jobInteresse? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bekijk onze openstaande vacatures