Client Blog

Optimaliseer je personeelsbeleid

Ben je op zoek naar een kosteneffectieve en efficiënte manier om je bedrijf te versterken? Heb je al eens overwogen om met studenten te werken? Ontdek hier de voordelen van student-staffing en waarom het een slimme keuze kan zijn voor jouw bedrijf.

Studenten als onmisbare schakel in jouw bedrijfsstrategie: 4 redenen waarom

Uit cijfers van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid blijkt dat in 2021, 565.248 Belgische studenten bijverdienden. Dat aantal is nog nooit zo hoog geweest. Nu studentenwerk prominenter wordt, is het voor bedrijven ook handig om te weten welke voordelen het inschakelen van studenten kan opleveren.

There’s a new kid in town – Deltasearch

De Deltaworx Group is reeds 10 jaar een vaste waarde in de uitzendsector. Daar waar de focus tot nu toe enkel lag bij kwalitatief, goed opgeleid en flexibel inzetbaar studentenpersoneel, stellen we je vandaag graag Deltasearch voor. Lees er meer over in deze blogpost!

The Eager Beaver

Probably the best dam gin in the world.

Klaar om te helpen daar waar er handen te kort zijn

We leven in bizarre tijden. Zaken die heel ons leven vanzelfsprekend waren, worden opeens ondenkbaar. Corona vraagt veel van ons en we worden verplicht onze bedrijfsvoering in vraag te stellen en wordt een globale aanpassing verwacht van onze levensstijl en gewoonten.

Onze studenten worden de laatste weken dan ook polyvalent ingezet daar waar er handen te kort zijn.

Op zoek naar extra medewerkers door de coronacrisis?

In heel wat sectoren dreigt een personeelstekort ten gevolge van de coronacrisis.
Bij Deltaworx doen wij onze uiterste best om onze flexibele werkkrachten daar in te zetten waar ze het hardst nodig zijn.

3 redenen om te kiezen voor Deltaworx – Talent Based

Ben je nog op zoek naar tijdelijke en betaalbare ondersteuning door een gekwalificeerde student of zoek je de crème de la crème onder de young potentials die de arbeidsmarkt binnenkort bestormt?

Deltaworx – Talent based

Financially speaking, employing young potentials will still get you the most bang for your buck: very fair hourly rates and a high degree of flexibility. But there is more….

Deltaworx meets Klub Dramatik

There’s a new festival in town! After a successful first edition in 2017, Klub Dramatik returned to Antwerp in June,…

Wanted: job students during exams

When students are studying, companies are struggling. The demand for job students grows with more than 60%, as soon as…