TERUG NAAR OVERZICHT

Deltaworx Crew Kempen

Introduction
Is het studentenleven duurder dan verwacht? Wil je niet alleen feesten, maar ook een centje bijverdienen tijdens de weekends of op vrije momenten doorheen de week? Lijkt het je leuk om samen met je vrienden aan de slag te gaan in een studentvriendelijke omgeving? Dan is Deltaworx misschien wel het antwoord !

Wij, Deltaworx, bieden studentenjobs aan in verschillende sectoren op flexibele basis volgens jouw lessenrooster.

Job description
Wat als wij nu een manier hadden om dat dure studentenleven te financiëren? Voor verschillende klanten in “de Kempeuuu” zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die deze regio mee willen uitbouwen.

Van horeca tot retail, van hospitality tot logistiek. Voor elke Kempenaar wat wils!!

Profile
Wij zoeken studenten met verschillende interesses, skills en beschikbaarheden.
Geen ervaring? Helemaal geen probleem! We starten samen de zoektocht naar de ideale match voor jou! Het enige wat wij verwachten is een grote portie aan motivatie!

Offer
Bij ons staat de student centraal. Wij willen JOU een leuke tijd bezorgen tijdens én buiten het werk. Naast plezier en een nieuwe vriendengroep garanderen wij jou ook:
 • Een marktconform en eerlijk loon, voor elke job
 • Flexibele uren: jij kiest zelf welke jobs binnen jouw lessenrooster passen. Dit plan je bovendien zelfstandig in via onze app


 • Questions?
  Deltaworx Logo
  Melissa Vandenbroeck
  Consultant
  +3233034234
  melissa@deltaworx.eu

  Do you think you’re the right (wo)man for the job? Go ahead and fill in the form below!

  Didn’t find what you were looking for? Check out our other vacancies or ask Melissa to search specifically for your profile.

   

  TERUG NAAR OVERZICHT