TikTokker For Hilton Hotel – Brussel

TikTokker For Hilton Hotel – Brussel

Ben je verslaafd aan je telefoon en kan je je ogen er geen minuut van afhouden? Ben jij een pro in het maken van de meest originele content op TikTok? Zijn je vrienden bij je aan het juiste adres voor alle nieuwe social media trends? Check dan deze vacature!

Babbelaar met lef – Gent

Hé jij daar, gepassioneerde student die graag babbelt? Ben jij op zoek naar een flexibele studentenjob waar je een verschil kan maken? Dan hebben wij dé job voor jou! Wij zijn op zoek naar een echte Gentse babbelaar met lef die zich wil inzetten voor onze klant Tiemie.

Allround Support For Mr. Georges – Knokke-Heist

Ben je een student met goesting? Ben je een echte foodie?
Wil je werken bij misschien wel de beste slager van Knokke-Heist? Krijg je energie uit contact met mensen en help je ze graag verder met hun boodschappen? Dan is dit de ideale job voor jou!

Shop Assistant for Collectors Club – Knokke

Voor onze klant “Collectors Club” te Knokke zijn we op zoek naar een enthousiaste shop assistant ter ondersteuning van het team. Altijd al plezier maken en werk willen combineren? Gepassioneerd door alles wat met mode te maken heeft? Apply dan zeker!

Administration Support – Antwerpen

Voor onze klant, gelegen te Wommelgem, zijn we op zoek naar een administratieve kracht die zich iedere donderdag en vrijdag, 4u kan vrijmaken om de klant ondersteuning te bieden waar nodig!

Babbelaar met lef – Leuven

Ben jij een gepassioneerde student die vaak aan het woord is? Ben jij op zoek naar een flexibele studentenjob waar je het verschil kan maken? Dan hebben wij de ideale job voor je in petto!!

Call agent For Mobile Vikings – Antwerpen

Ben jij op zoek naar een vaste studentenjob voor op langere termijn? Ben je iemand met een sociaal karakter? Deins je niet terug om via telefonisch contact de relatie met de klant te onderhouden? Dan ben jij onze student voor Mobile vikings.

Smaakmakers Lunch Garden Kortrijk

Team vol-au-vent of balletjes in tomatensaus?
Ben jij op regelmatige basis beschikbaar? Word dan nu de smaakmaker van Lunch Garden Kortrijk!