Driver Internationale Repatriëring – Antwerpen of Brussel

Driver @Huisartsenwachtpost – Antwerpen, Brussel

Zij jij verantwoordelijk willen zijn voor het vervoeren van dokters tijdens hun wacht? Zie je het zitten om in de nacht te werken? En ben jij tot slot in bezit van een rijbewijs B? Dan ben jij de student die we zoeken!!

Fashion Shop Assistant Guts and Goats – Maastricht

Altijd al je passie voor mode en werken willen combineren? Zin om terecht te komen in een warm team? En is de verplaatsing naar het mooie Maastricht geen probleem voor je? Check deze vacature dan!

Frituur Medewerker Centrum Gent

Ben je op zoek naar een afwisselende studentenjob in DE beste frituur van Gent? Dan is Frituur Marcel opzoek naar JOU!

Comptable M.D.H. Food Service – Brussel

Nous recherchons un étudiant en dernière année de comptabilité/finance et fiscalité pour commencer à travailler en tant que comptable pour la société M.D.H. Food Service basée à Bruxelles

Redder Zwembad Rozenbroeken Gent

Ben je een echte waterrat ? Flexibel tewerkgesteld worden in het zwembad wel je ding? Draag je veiligheid in combinatie met waterpret hoog in het vaandel? En ben je in bezit van een brevet hoger redder? Dan zijn wij opzoek naar JOU!

Orderpicker Katoen Natie Gent

Whoehoe! Deltaworx meets Katoen Natie Gent!Werk je graag in een logistieke omgeving waar je deel uitmaakt van een gemotiveerd team? Waar je een belangrijke schakel vormt in een magazijn, dit samen je collega’s?