Nightshift orderpicking Katoen Natie – Antwerpen

Hospitality support @Bowling – Gent

Zin om te werken tussen leuke sferen? Bowlingballen, lekkere drinks en goede beats wel je ding? We zoeken een dynamische, multi-inzetbare enthousiaste studenten op terugkerende basis in de weekends, dit voor onze klant in Lochristi!

Frituurmedewerker – Gent

Ben je op zoek naar een afwisselende studentenjob in DE beste frituur van Gent? Lees onmiddelijk dan verder!

Jobstudent – Brugge

Ben je iedere week terug te vinden op de Eiermarkt, maar kan je portemonnee niet zo goed volgen? Is het studentenleven duurder dan gedacht? Wil je niet alleen feesten, maar ook graag werken met je vrienden in een student vriendelijke omgeving? Dan is Deltaworx misschien wel het antwoord voor jou!
Wij bieden je verschillende studentenjobs op flexibele basis volgens jouw lessenrooster.

Jobstudent – Kortrijk

Ben je iedere week terug te vinden op café, maar kan je portemonnee niet zo goed volgen? Is het studentenleven duurder dan gedacht? Wil je niet alleen feesten, maar ook graag werken met je vrienden in een student vriendelijke omgeving? Dan is Deltaworx misschien wel het antwoord voor jou!
Wij bieden je verschillende studentenjobs op flexibele basis volgens jouw lessenrooster.

Jobstudent – Gent

Ben je iedere week terug te vinden in de Overpoort, maar kan je portemonnee niet zo goed volgen? Is het studentenleven duurder dan gedacht? Wil je niet alleen feesten, maar ook graag werken met je vrienden in een student vriendelijke omgeving? Dan is Deltaworx misschien wel het antwoord voor jou!
Wij bieden je verschillende studentenjobs op flexibele basis volgens jouw lessenrooster.

Nightlife Support – Leuven

Heb je een passie voor clubs, bars en discotheken? Wil je je graag opwerken binnen één en dezelfde organisatie?
Houd je er van om op vaste basis te kunnen werken doorheen het jaar? Dan is deze klant perfect voor jou!

Hotel Receptionist – Heverlee

Een bekende hotel groep is op zoek naar gemotiveerde studenten om hun receptie mee te ondersteunen.
Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Dan is dit misschien wel dé stabiele en flexibele studentenjob waar jij naar op zoek bent.

Order Picker Katoen Natie ENGLISH – Antwerp

Deltaworx meets Katoen Natie!
Are you a powerful picking ninja? Do you still have a few empty spots in your school schedule and do you want to earn money on a weekly basis?
Then you might be the order picker we are looking for!
Not Dutch speaking? Don’t worry. For this opportunity it’s not required to speak Dutch. Actually, the main language that is used in this international company is English.

Horeca Support – Kempen

Ons Kempisch hart beschouwt een horecabezoekje waarschijnlijk als het beste wat er is met zonnig weer. But WE NEED YOU om de horecazaken na de voorbije jaren opnieuw te ondersteunen. Voel je je aangesproken? Lees even verder…